A webáruház jelenleg próbaverzióban fut!

ABUS SILVER ROCK 5/40

Silver Rock™ 5 – Masszívan ellenálló

Masszív és ellenálló: A Silver Rock™ 5 a cinkből készült, csiszolt, rozsdamentes acél kivitelű stabil zártestével, és a Nano Protect™ kengyellel nagyon meggyőző. A szilikon pánt teszi a zárat igazán szemet gyönyörködtetővé. 

Széleskörű felhasználás: A Silver Rock™ 5 lakat négy praktikus méretben kapható 

A Silver Rock™ 5 lakat négy méretben, 40 mm és 55 mm közötti lakattest szélességben kapható. Így az ipar minden területen praktikusan használható.

A munkahelyi biztonság három fő pillére: az élet, az előállított termék vagy szolgáltatás, illetve a vagyon, a berendezések védelme

A smartLOTO professzionális kizárási/kitáblázási programjával teljes körű megoldást fejlesztett ki. Ez nem csupán dolgozóit óvja, hanem a belső munkafolyamatok céltudatos szervezésére is lehetőséget nyújt. Természetesen mindent a törvényi előírásoknak megfelelően fejlesztettünk az ügyfeleknek – sőt még azon is felül is.

Ha emberi élet és anyagi értékek védelméről van szó, a smartLOTO csoport felelősségteljesen hozzájárul ahhoz, hogy az élet számos területén gondoskodjon a kiemelkedő biztonságról. Ennek a célnak megfelelően fejlesztünk és gyártunk olyan mechanikus és elektronikus biztonsági megoldásokat, amik a világ bármely részén élő emberek számára a „Biztonság megnyugtató érzését” nyújtják.

 

 

Kód Kód: 264
Kategória: ABUS SILVER ROCK lakatok
Vissza a boltba