A webáruház jelenleg próbaverzióban fut!

Touch Ujjlenyomatos lakat

Ujjlenyomatos lakat- Csak érintse meg!

Mostantól csak az ujjlenyomatára van szüksége az ABUS lakat kinyitásához. Bármilyen szögből és bármilyen pozícióból nyitható! ABUS Touch™ 57: ujjlenyomatos lakat beltéren és kültéren – most még biztonságosabb, még könnyebben kezelhető és akár 20 ember számára is használható.

Az új ujjlenyomatos lakat akár 20 ujjlenyomatig.

Biztonságos, innovatív, egyszerű és sokoldalú: Az ABUS lakatcsaládjának legújabb terméke egy kézzel, ujjlenyomattal is működtethető, két oldalas reteszeléssel rendelkezik és időjárásálló. Az ujjlenyomat-érzékelő akár 20 ujjlenyomatot is felismer. 

összesen 2 termék

CSAK ÉRINTSE MEG ÉS A LAKAT KINYÍLIK:

... méghozzá 360 fokos szögben és bármilyen pozícióból!
Ismerős a helyzet, hogy a fészer- vagy pinceajtókon  nem lehet pontosan 90 fokos szögben felakasztani a lakatot, még akkor sem, ha van rajta lakatpánt. A számkombinációkat így nagyon nehéz beállítani, vagy a kulcsot így rendkívül nehéz behelyezni a zárba és elfordítani.

Az ABUS Touch használatával ez már a múlté! Csak tegye rá az ujját felülről, alulról, jobbról, balról, vagy ahogy Önnek tetszik, bármilyen szögből és a lakat kinyílik.

2 ADMIN ÉS ÖSSZESEN 20 UJJ

Kétszer mind a tíz ujj, ötször négy vagy tízszer kettő. Bonyolultan hangzik? Éppen ellenkezőleg! A zárhoz mindig két admin van regisztrálva az ujjlenyomat-érzékelővel. Az első két bejegyzendő ujjlenyomat az adminisztrátoroké. Ezután legfeljebb 18 további ujj tanítható be. Összesen legfeljebb 20 felhasználó tárolható.

MINDEN IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT JÓL MŰKÖDIK

Akár heves esőben, akár poros építkezésen, az ABUS Touch™ 57 még tartósabb és biztonságosabb az IP 66 és IP 68 minősítéseknek köszönhetően. Így a lakat egyrészt porálló, másrészt a belső alkatrészek biztonságosan védve vannak a szennyeződésektől és a nedvességtől. Továbbá ellenáll a heves esőnek vagy az ipari kiporzásnak. Annak ellenére, hogy elemmel működik a lakat vízbe is eshet anélkül, hogy funkciója károsodna. Könnyű takarítani. 

Vissza a boltba