A webáruház jelenleg próbaverzióban fut!

ABUS számzáras lakat 724/20 - PIROS

ABUS számkombinációs lakat – kulcs nélküli zárás

A kompakt számkombinációs lakatok sokoldalú felhasználási lehetőséget nyújtanak. Többek között a gépek, berendezéseken túl a szerszámosládák vagy szekrények védhetők hatékonyan számzáras lakatokkal.

3 vagy 4 számjegyű kódolás

Mivel a lakatok 3 vagy 4 jegyű, egyedileg beállítható számkombinációval zárhatók, ideálisan használhatók a termelés területén. A számzáras lakat esetén a kulcsot a munkatársnak nem kell magukkal vinni.

A számkombinációs lakatok 20 mm és 50 mm közötti méretben kaphatók.

A legáltalánosabb felhasználásúak a 724 -es (145-ös) és 716 (165-ös) lakatok, amelyek a berendezések, szekrények, szerszámos ládák lezárásában nagy segítséget nyújtanak. A legspeciálisabbak az edzett kengyellel rendelkező, maximálisan vízálló és rozsdamentes lakatok a 180-as és 190-es széria.

A munkahelyi biztonság három fő pillére: az élet, az előállított termék vagy szolgáltatás, illetve a vagyon, a berendezések védelme

A smartLOTO professzionális kizárási/kitáblázási programjával teljes körű megoldást fejlesztett ki. Ez nem csupán dolgozóit óvja, hanem a belső munkafolyamatok céltudatos szervezésére is lehetőséget nyújt. Természetesen mindent a törvényi előírásoknak megfelelően fejlesztettünk az ügyfeleknek – sőt még azon is felül is.

Kód Kód: 201
Kategória: ABUS számzáras lakatcsalád
Vissza a boltba